Acties & Logboek van Annemarie:

 

29 Januari: De andere Annemarie
Een Naamgenootje welke op mijn pad kwam en ook Annemarie heet, is mij te hulp geschoten door een hele mooie colomn te maken over het hart en het hoofd wat naar beneden kan vallen. Je kan het hieronder lezen.

De colomn heeft in het Nederlands Dagblad gestaan en gezien Annemarie haar grote netwerk zijn we ineens aan de andere kant van de berg van het totaalbedrag beland, al meer dan €70.000,- Wat een lieve hartverwarmende actie van haar. Bedankt andere Annemarie!

Update 8 Januari 2024:

Wieteke van schilderkunst Middelburg heeft de opbrengst van dit prachtige schilderijtje uit Goes gedoneerd aan de stichting. Er is een bod uitgebracht van 200,- door meneer Goeree uit Goes en dit bedrag is aan de stichting gedoneerd. 

Geniet van het schilderij en enorm bedankt voor jullie bijdrage! 

 

Update 1 Januari 2024:

Een hele lieve naamgenoot die ook Annemarie heet had onze stichting benaderd omdat zij wilde helpen vanwege haar groot aantal volgers op facebook. Zij heeft ook een ziekte aan haar ruggengraat, wellicht heel anders dan die van mij, maar zij kon geen operatie krijgen en zij baalde daar enorm van. Ze besloot haar verhaal aan mijn verhaal te koppelen. Deze actie heeft maar liefst 8000,- opgeleverd!
Dankjewel lieve Annemarie.

 

Update 3 december 2023:

Met dank aan de redactie van Eva en Cvandaag zijn er afgelopen maand 2 hele mooie artikelen geschreven over mij en mijn ziekte en hoe mijn ziekte mijn geloofsleven heeft veranderd.

Dankbaar voor alle lieve mensen die een donatie hebben gedaan en ik daardoor weer stapje dichterbij de operatie in Barcelona ben.

Ook dank aan lieve Sjoukje en Rita voor het interview.

 

Update 1 november 2023:
Met toestemming van de gemeente Goes hebben vrienden van mij 3 dagen collecte gelopen en er is een mooi bedrag opgehaald. Dankbaar! 🙏🏻

We zitten bijna op 10% van het benodigde bedrag! Dat is echt fantastisch. Enorm dankbaar voor alle lieve mensen die meeleven.

Wil je de site en social media van Facebook zoveel mogelijk blijven delen? Alvast bedankt!

 

Update 25 oktober 2023:
Vandaag was ik bij Omroep Zeeland op de radio om mijn verhaal te delen. Dat was spannend om te doen, openbaar in de media vraagt enige moed. Dankbaar voor deze hulp. Het heeft een mooi bedrag opgeleverd.

 

Update september 2023:
Een tijd lang heeft mijn crowdfunding stil gelegen, nu is het moment dit weer op te pakken. Het was een lange weg om mezelf openbaar te durven laten zien terwijl ik zo ziek ben. Mijn proces en die weg daarnaartoe waren best zwaar. In de tijd dat mijn crowdfunding stil lag heb ik therapieën gevolgd om beter met mijn ziekte om te kunnen gaan. Waaronder een ptss-trajact. Ik kan zeggen dat het nu beter gaat waardoor ik mijn crowdfunding opnieuw op kan pakken, ondanks de vele vergeetachtigheid en moeite hebben om soms woorden te vinden, ga ik er vol voor.
Fijn dat ik nu op dit punt ben, want de tijd begint te dringen.

 

 

Update: In de maand Mei en Juni 2023 mochten wij bij de Albert Heijn in Goes op de Emballage zuil als goede doel. Iedereen die zijn statiegeld aan ons wilde doneren, super bedankt! 

 

Update 2023:
We zijn van start gegaan. Mijn lotgenootjes hebben mij geholpen de website in te richten en teksten te maken. Hun zijn ervaringsdeskundige op dit vlak en hebben de operatie al gehad. Het is doorstrijden en doorgaan! Dankjewel lotgenootjes!

 

Dit is onze flyer.
Mocht u willen helpen met flyeren of een leuke plek weten waar we hem mogen ophangen? Laat het ons dan weten. Alvast bedankt voor uw hulp.